Kategorier
Nyhedsbrev
Facebook
Kunde-anmeldelser
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Om Hong-Klinik Helsebutik

Butikken er en naturlig udvidelse af Hong-Klinik. ”Det er min store drøm, som nu går i opfyldelse” fortæller Hong med stor glæde. ”Jeg har i mange år afventet en mulighed for at kunne udvide med en butik som supplement til Klinikken, og i år 2014 bød muligheden sig – det er vi meget glade og taknemmelige for”  

Hun fortæller videre, at formålet med butikken er som en af de første i Danmark, at kunne tilbyde et nøje udvalgt sortiment af asiatiske højkvalitets plejeprodukter og hjælpemidler der kan afhjælpe og forebygge problemer, relateret til den personlige pleje og livskvalitet.

”Fra den kinesiske lægevidenskab, ønsker vi at udbrede den mere end 4000 år gamle tankegang, at helhedsopfattelsen af mennesket, hvor forebyggelse af sygdomme er vejen til god livskvalitet” og her skal det forstås, at man altså selv skal tage aktiv del i sit helbred, og ved hjælp at små og simple øvelser styrke og vedligeholde sit heldbred.

”Du kan selv gøre noget ved dit heldbred”

”I Kina går folk ofte til lægen for at få lidt behandling og dermed styrke kroppen og forebygge sygdomme. Derhjemme benytter de desuden ofte fodbade med særlige urter, men ikke mindst Meridianmassagehamrene som en fast del af de ugentlige rutiner. Alt dette tilsammen er utrolig vigtigt for at holde kroppen i balance, og for at kunne styrke den, når en hård periode med fysisk eller psykisk symptomer melder sig. Men det er ikke en tankegang som danskerne kender så meget til, det vil jeg nu gerne prøve at lave om på” forklarer Hong med et smil og et lille, men bestemt nik.

”Heldigvis er der nogen som har prøvet kræfter med den forebyggende tankegang og de dertilhørende produkter og øvelser, men det kan være svært at komme i gang, og i dag søger flere og flere informationer på internettet, hvilket også kan være fint. Men hos Hong-Klinik og Hong-Klinik Butik er vi er her for jer, og hjælper i gang med en personlig og hjertevarm, men ikke mindst professionel vejledning. Og det er både før, under og efter dit køb. ”Hos mig skal et godt råd ikke koste noget” fortæller Hong.

I den flotte butik tager vi os derfor god tid til at betjene dig, og sammen finder vi de produkter som passer netop din situation og dig. ”Det er vigtigt for mig at vores klienter føler, at vi kan hjælpe dem på flere måder, og det skal skinne igennem i vores lyse lokale hvor ro, men ikke mindst professionel og imødekommende service skal tage varmt imod jer.”

”Vi vil gerne hjælpe alle dem vi kan, men vigtigst, dem som har brug for det – og det med hjertet” Hong forklarer videre at hvis man selv ønsker at hjælpe sin krop på vej, er det altid muligt at få en god vejledning i butikken. Føler man behov for at få en helt grundig afklaring og personlig uddybning af problemstillingerne, kan man bestille en tid til konsultation på klinikken mod et beløb. ”Vores priser er ikke hemmelige, men jeg ved at det kan afholde folk fra at kontakte os, og det er vigtigt for mig at tale med personen for at vurdere om vedkommende har brug for min hjælp eller om et godt råd er nok.” 

Er du allerede klient på klinikken er vejledingen af produkter og hjemmebehandlingsprogrammer inkluderet i behandlingen, du skal blot bede om at få vejledningen under din næste konsultation/samtale med Hong. 

”I Kina er vi selvfølgelig også stolte over vores flere tusind år gamle tradition og fremstilling af fx. Perle-creme og Silke produkter. Derfor vil vi også tilbyde et særligt eksklusivt udvalg af disse, samt andre spændende og udsøgte kvalitetsprodukter. ”

 ”Vi ser frem til at byde indenfor i vores nye butik, og til dem som blot er nysgerrige eller skal have fyldt lidt op igen, så har vi også lavet en Hong-Klinik Butik Webshop fuld af gode produkter, inspiration og guides til, hvordan du selv kan gøre noget ved dit heldbred” slutter Hong.

På baggrund af den erfaring har Hong valgt at tilbyde produkter under 5 forskellige kategorier. Både til forkælelse og velvære. Alle produkter bliver af Hong personligt, nøje udvalgt efter helt særlige krav som fx funktionalitet, kvalitet og godt design. Produkterne skal være nemme og sikre at anvende, og på samme tid kunne dække et aktuelt behov hos kvinder og mænd.

Kategoribeskrivelse

"Dr. Hong CARE" består af hjælpemidler som anvendes i forbindelse med hjemme-behandling. I denne kategori findes bl.a.: Meridian Massagehammer, Finger Massagepind, Massagehandske mm.

"Dr. Hong HELSE" består af plejeprodukter som anvendes i forbindelse med hjemme-behandling. I denne kategori findes bl.a.: Massageolier, Fodbad Urter, Urte Plastre mm.

"Dr. Hong WELLNESS" består af eksklusive skønhedsprodukter baseret på de bedste kinesiske skønhedsingredienser som fx. Perler og Silke.I denne kategori findes bl.a.: Ansigtscremer, Ansigtsmasker mm.

"Dr. Hong SPORT" består af behandlingsprodukter til sportsskader og generel muskelømhed. I denne kategori findes bl.a.: Cremer, plastre mm.

"Dr. Hong HOME” består af produkter til brug i hjemmet og i fritiden. I denne kategori findes bl.a.: Drikkedunke, Dyner, Sengetøj, Puder mm.

 Velkommen til Hong-Klinik Helsebutik og Webshop