Kategorier
Nyhedsbrev
Facebook
Kunde-anmeldelser
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Hong-Klinik Helsebutik. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Hong-Klinik Helsebutik.

Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Hong-Klinik Helsebutik. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art. Kontakt os for yderligere informationer via mail på butik@hong-klinik.dk eller telefon 66 19 27 08.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Hong-Klinik Butik anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Hong-Klinik Butik. Dette betyder, at varerne sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges. Det er også muligt at vælge afhentning i butik, dvs. at varen pakkes og gøres klar til afhentning i vores fysisk butik.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side. Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Når du handler på www.hong-klinik-butik.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Hong-Klinik Helsebutik
Hunderupvej 153
DK - 5230 Odense M
Mrk: Reklamation

Vi har brug for følgende information, når du returnerer/sender varen tilbage til os: beskriv hvad problemet er så detaljeret som muligt og husk din kontakt information, såfremt vi har brug for yderligere uddybning. Er det ikke muligt for os at få den fornødende information omkring din reklamation, vil det ikke være muligt at få gennemført en reklamationsag og alle omkostninger i forbindelse med returneringen vil ikke blive refunderet. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelsen, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Hong-Klinik Butik. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter:

  • den dag du har modtaget din vare, bekræftet fra forsendelsfirmaet
  • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til butik@hong-klinik.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse, eller venligst mail os med en forspørgsel, hvorefter vi tilsender en.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten:
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
  • Gavekort

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i vores fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

Vi refunderer din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Hong-Klinik Helsebutik
Hunderupvej 153
DK - 5230 Odense M
Mrk: Returnering

Bemærk! Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Det er også muligt at returnere varer ved fortrydelse til vores butik, såfremt faktura fra Hong-Klinik Helsebutik Webshop er medbragt. Såfremt du ønsker at sende forsendelsen retur skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Bytteservice
Når du handler i Hong-Klinik Butik Webshop kan du vælge at få påført byttemærke på dine varer. Herved opnår du samme bytteservice som var varen handlet i vores fysiske butik, dvs. med 14 dages ombytningsret. I tilfælde hvor der i Hong-Klinik Helsebutik Webshop købes varer der pakkes ind til gave, vil disse automatisk være påført byttemærke. Såfremt der er påført byttemærke, er det ligeledes muligt at bytte varen direkte i vores fysiske butik. Bytteservice gælder ikke gavekort.

Gavekort
I webshoppen tilbyder vi salg af gavekort på af os fastsatte beløb. Et gavekort benyttes som betalingsmiddel ved køb af varer og ydelser, herunder forstås: frit valgt mellem alle produkter i Hong-Klinik Butik, konsultation eller behandling i Hong-Klinikken. Gavekortet er gældende i 3 år og kan bruges både i Webshoppen og vores fysiske butik på Hunderupvej 153. Bemærk venligst, at et gavekort ikke kan returneres eller ombyttes til kontanter. Det er selvfølgelig altid muligt, at købe varer for et beløb mindre end totalen af gavekortet, det resterede beløb udbetales i form at et nyt gavekort. Er det resterende beløb under 50kr. kan det udbetales kontant.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer og E-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Hong-Klinik Butik og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og personalet i Hong-Klinik Helsebutik har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på www.hong-klinik-butik.dk er Hong-Klinik Butik, Hunderupvej 153, DK - 5230 Odense M.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orientereret om status på din ordre.

Som registreret hos Hong-Klinik Helsebutik har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Hong-Klinik Helsebutik via e-mail butik@hong-klinik.dk.

Pris og betaling 
I webshoppen Hong-Klinik Butik er alle priser inkl. moms, og der kan betales med Dankort/ Visa/ Visa Electron, American Express, Mastercard/Maestro og JBC. Hong-Klinik Butik tillægger gebyr på betalingskort. Hong-Klinik Helsebutik følger de til enhver tid gældende takster hos Nets, 2016: Mastercard: 1,5%, Mastercard Debit: 1,5%, Visa Electron: 1,5%, Maestro: 1,25%, American Express: 1,25%, JCB: 2,95%.

Porto/Fragtgebyr 
Alle priser i webshoppen Hong-Klinik Butik er ekskl. porto/fragt, dette betales særskilt, hvis ikke varen ønskes afhentet af kunden i vores fysiske butik. For pakker sendt i Danmark er gebyret 50kr ved levering til en valg-fri GLS Pakkeshop (Grønland og Færøerne undtaget). Overstiger købsbeløbet 600kr. er forsendelsen fragtfri ved levering til en valg-fri GLS Pakkeshop. For Grønland, Færørerne og øvrige udlande finder betaling for fragt sted udfra GLS gældende rater og kan  IKKE kombineres med "køb-over-600kr.-leveres-fragtfrit" tilbuddet, kontakt os evt. for pris inden bestilling. Ønskes varen leveret til en privat adresse koster leveringen 70kr og er undtaget "køb-over-600kr" tilbuddet.

Told/Fortoldningsgebyr
I nogle lande pålægges toldgebyrer på varer købt fra Danmark, hvor Hong-Klinik Helsebutik er beliggende. Ved køb i Hong-Klinik Butik er det alene købers ansvar, at undersøge om dette vil gøre sig gældende i det pågældende køb, hvorefter køber afholder selv alle omkostninger herved. Hong-Klinik Helsebutik kan ikke pålægges at betale for købers omkostninger.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på 66 19 27 08 (mandag-fredag 10-14) eller butik@hong-klinik.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse                                                                                                                                  
Hong-Klinik Helsebutik Webshop tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører

Generelle oplysninger                                                                                                                                                  
Hong-Klinik Helsebutik, Etableret 1995, CVR. nr. 18436183, Hunderupvej 153, DK - 5230 Odense M, e-mail: butik@hong-klinik.dk